replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月14日星期三

ORIS Royal Navy CLEARANCE Diver Limited Edition

Gemaakt voor de moedige leden van Clearance Diver-eenheid van de Royal Navy, wordt de nieuwe Royal Navy Clearance Duiker LE gebaseerd op Oris 'populaire Aquis duikers model.

Het zal worden gebruikt door de hoog opgeleide leden van de elite Britse militaire duikteam, die het horloge dragen als ze te identificeren en te vernietigen mijnen en andere explosieven.



Deze jongens doen een fantastische job - Ik heb ze in actie gezien als ik weet zeker dat veel andere collega Britten kunnen leven of tijd doorbrengen op de kust hebben, aangezien zelfs vandaag de Tweede Wereldoorlog mijnen moeten worden aangepakt.



Ontmijning duikers werken over de hele wereld, in ondiep en diep water tot een diepte van 60 meter. Zo'n sterke, fysiek veeleisende baan vereist top-notch apparatuur. Ik ben er zeker van dat dat de nieuwe Royal Navy Clearance Diver LE zal ze ook een essentieel hulpmiddel dienen!



Het horloge heeft een 46mm roestvrij stalen kast met een schroef-down kroon die garantie waterbestendigheid helpt om 500 meter. Het is ook uitgerust met een unidirectionele rotatie duikers bezel - een essentiële functie voor iedere duiker.

Zijn stoere, krasbestendige saffier kristal is bol aan beide zijden en heeft een anti-reflecterende coating aan de binnenkant om verblinding onder water te verminderen.



Het horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk met een sub-seconde functie om 09:00 (ander essentieel kenmerk - geeft het horloge loopt) en een datum 06:00. Gestempeld met de Royal Navy Clearance Divers insigne op de rug, het horloge is een mooi eerbetoon aan moedige leden van de elite-eenheid.



Het komt op een roestvrij stalen armband met een divers veiligheidssluiting. Slechts 100 zal worden gemaakt, en zij zullen exclusief beschikbaar voor het verleden en de huidige leden van de elite-marine-eenheid. bekijk meer Zwitserse Rolex en replica Rolex Submariner

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex