replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月17日星期四

Voorschotten op de Tag Heuer Monaco V4

De verwachte lancering van de revolutionaire V4-Tag Heuer is nu actueel.
En 'daalde de sluier die de meest opvallende nieuws overdekte en het kwam uit een zeer interessante scenario.
Als de klok vorm nooit een mysterie, een sterke esthetische succes van Monaco is geweest, hebben de technische specificaties het voorwerp van kansen en zelfs fantasieën geweest.
Horloge Tag Heuer Monaco V4
Nu de website van de Zwitserse institutionele huis en dan monaco-v4.com illustreert enkele details, kunnen we durven zijn ontdekking.
De Monaco V4 zal worden verdeeld, in de versie van het debuut, in een super gelimiteerde en genummerde serie van slechts 150 voorbeelden, net als de 150 jaar van het leven van het modehuis, juist opgericht in 1860.
Met 48 robijnen en verschijnt als een technologische en moderne skelet waarop opvallen de elegante handen door blauwe contouren en zeven bruggen die de officiële website voorziet van de meest nauwkeurige uurwerken afwerkingen.
De "think back" mechanisme van enkele traditionele mechanische uurwerken bolwerken, zoals de energiebron, de automatische laadsysteem en transmissie.
De eerste, natuurlijk alleen op mechanische wijze worden gewaarborgd, bestaat uit twee paren van vaten, een hoek van ongeveer 13 °, kan zorgen voor een algehele sterkte van ongeveer 900 gram. De schuine opstelling en het aantal vaten geeft de cue om de naam die de neiging om "V" van de cilinders in de motoren herinnert. bekijk meer Replica horloges Zwitserse en replica Breitling Skyland Avenger

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex