replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年7月21日星期二

Life In The Red Line Fast Lane

Daarnaast worden de kleurrijke top vlakken op het eenrichtingsverkeer draaibare lunette en de bijpassende soepele siliconen bandjes geïnspireerd door de levendige kleuren vermeld op de lichamen van de high-speed toerwagens.
De Rode Lijn XLerator is ontworpen voor de hedendaagse man op de weg en vangt de opwindende geest van het gaan van nul tot zestig mijl per uur als je het gaspedaal op een sportieve auto raakte. De XLerator chronograaf model heeft verhoogd markeringen op de ring en een gedrukte wijzerplaat met drie subdials, lichtgevende wijzers en Arabisch cijfer uur markers.
Kenmerken omvatten een automatische datum kalender, kleine seconde, 60 minuten en 24-uurs registers. Een vergrendeling schroef-down kroon en de zaak terug te bieden waterbestendigheid tot 100 meter of 330 voet. Kwaliteit quartz uurwerk van binnen bent u verzekerd van een nauwkeurige-time keeling nauwkeurigheid.
Rode Lijn XLerator modellen zijn voorzien van de gevallen in roestvrij staal, zwart en gunmetal-ion-plated staal, rose en geel goud-tone staal met siliconen bandjes en bezel top bandjes in zwart, grijs, wit, oranje, rood, geel en blauw.
Gratis verzending en gratis rendementen zijn opgenomen op alle binnenlandse horloge aankopen bij WorldofWatches.com.bekijk meer replicas horloges en Breitling Cockpit

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex